;
Alphens Sinterklaas Journaal 2016
Alphens Sinterklaas Journaal 2016
Alphens Sinterklaas Journaal 2016

Geplaatst op: vrijdag 21 oktober 2016

Ook dit jaar kunnen de kinderen uit Alphen aan den Rijn en omstreken weer de avonturen van de Sint en zijn Pieten volgen via Het Alphens Sinterklaas Journaal. Dit jaar volgt het journaal twee verhaallijnen.

De eerste is die van de Romantipiet, deze Piet heeft zich voorgenomen om het feest van Sinterklaas een stuk romantischer te maken... Hoe ze dit wil doen? Ze wil de ware liefde van de Sint gaan zoeken... Als dat maar goed gaat!

Naast de Romantipiet is er nog het duo Minipiet en Strooipiet. Strooipiet is het zat om alleen maar ‘saai’ te strooien. Hij wil actie, avontuur en vooral: op het podium staan en mensen vermaken! Het grote nadeel is. Hij heeft geen talent. Of beter gezegd, hij heeft zijn talent nog niet gevonden. Gelukkig helpt Minipiet hem bij het ontdekken van dit talent, maar dit kan alleen als Minipiet wel mee kan naar Nederland, want ze heeft nog helemaal geen Pietendiploma!

Benieuwd hoe dit allemaal gaat aflopen? Kijk dan vanaf 8 november iedere schooldag naar Het Alphens Sinterklaas Journaal bij Studio Alphen of via www.alphenssinterklaasjournaal.nl.

Deel dit bericht:

Meer nieuws
Meer nieuws
Alphens Sinterklaas Jour...
Sint in Alphen met de Ki...
Volg ons!
Volg ons!